Categories
Uncategorized

12 modieuze Pixie Cuts voor ronde gezichten

Vrouwen met ronde gezichten moeten hun kapsel zorgvuldig kiezen. Sommige kapsels zien er geweldig uit met ronde gezichten, terwijl andere snitten helemaal niet werken. Pixie snijdt zien er echt geweldig uit bij vrouwen met rondere gezichten. Daarom hebben we hard gewerkt om een ​​lijst te maken met enkele van de beste pixiesnedes voor ronde gezichten.

Verbluffende Pixie Cuts Geschikt voor ronde gezichten

Sommige mensen denken dat een pixie een saai kapsel is omdat het kort is. Er zijn echter veel verschillende dingen die vrouwen kunnen proberen om een ​​pixiekapsel er interessanter uit te laten zien. Vrouwen kunnen hun kapsel veranderen door middel van kleur- en accentueringstechnieken. Korte kapsels kunnen ook interessanter worden gemaakt door de lengte en de textuur van bepaalde delen van het kapsel te variëren. Een ondersnit kan bijvoorbeeld het uiterlijk van een pixiekapsel aanzienlijk veranderen.

# 1: Fluffy Pixie met Undercut

geweldige Pixie Cuts-haar voor vrouwen met een rond gezicht

Dit is een van de punkiest versies van de pixiesnit. Undercut je haar en kleur vervolgens het geschoren gedeelte zodat het een prachtig kleurcontrast creëert met je platina-snit.

Modieus kort bob-kapsel voor zwart haar

# 2: Mod Pixie

mod Pixie Cut-kapsel voor rond gezicht

Een pixie die de vorm en contour van het hoofd nauw volgt, krijgt een retro-modieuze kwaliteit. Het ronde kapsel past echt bij vrouwen met een ronde gezichtsvorm.

# 3: Emo Long Pixie

Lange Pixie knipt haar voor rond gezicht

Een donkerder pixiekapsel ziet er echt emo uit als sommige van de onderliggende delen langer zijn gebleven. Veeg secties in een asymmetrische stijl om de laatste hand te leggen aan de emo-stijl.

# 4: Slordige jongensachtige snit

Slordige jongensachtige pixiesnitjes voor rond gezichtshaar

Pixie sneden voor ronde gezichten hoeven niet perfect verzorgd te zijn. Rommelige styling met een kruin die naar de achterkant van het kapsel loopt, kan een androgyn jongensachtig kapsel voor vrouwen creëren.

# 5: Elfin kapsel

Elfin Pixie Cuts voor vrouwen met een rond gezicht

Verzorg je haar zodat het er mooi rond uitziet en de vorm van je hoofd goed volgt. Zorg ervoor dat uw oren duidelijk zichtbaar blijven door de haren rond uw oren te knippen.

# 6: Choppy Cut

Pixie Cuts voor rond gezicht

Een schokkerig, afgerond kapsel kan je pixie een unieke look geven. Het maken van schokkerige sneden in je pony zal ook helpen om het gewicht en de ernst van het kapsel boven je ogen te verminderen.

Korte flip-kapsels om op te vallen in de tijd

# 7: Puntige franje

Pixie Cuts voor rond gezicht

Gebruik haargel om de voorkant van je haar in een puntige pony te geleren. Deze stijl is vooral effectief als je haar tweekleurig is, met donkerdere wortels en lichtere punten.

# 8: Fluffy Fringe

Pixie Cuts voor rond gezicht

Bouwhoogte met een volumineuze pixiesnede kan zelfs helpen om een ​​rond gezicht te verkleinen. Gebruik je handen om je haarstijl extra luchtig te maken.

# 9: Curly Pixie

Curly Pixie Cuts voor vrouwen met een rond gezicht

A licht gekrulde pixie is een heel schattig kapsel voor vrouwen met natuurlijk gestructureerd haar. Een schokkerige snit helpt de krullen om zich goed te vormen om het beste kapsel te geven.

# 10: Kopertonen

Copper Pixie Cuts haar voor Round Face-meisje

Een pixiesnit met verschillende tinten koperkleur is een moderne klassieke look. Koperkleuren zien er echt goed uit als ze worden gecombineerd met groene ogen en rode lippen.

# 11: Donkere wortels

Maak je geen zorgen als je wortels zichtbaar worden door je pixiekapsel. Donkerdere wortels helpen eigenlijk om een ​​blond kapsel er dikker en meer gestructureerd uit te laten zien.

# 12: Korte schokkerige snit met zijscheiding

Pixie Cuts voor rond gezicht

Een korte, schokkerige snit helpt om textuur aan het kapsel toe te voegen. Maak een scheiding aan één kant van je haar en verzorg vervolgens zorgvuldig elk woelig deel van het haar zodat het op de perfecte manier valt.

Kapsel om je ronde gezichtsvorm te fixeren

Hoewel we veel pixiesnedes hebben laten zien voor ronde gezichten, zijn er ook veel geweldige pixiekapsels voor andere gezichtsvormen. Als je geen rond gezicht hebt, kun je een paar van onze andere fantastische lijsten bekijken om inspiratie op te doen voor je volgende kapsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *