Categories
Uncategorized

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

Bruiloften zijn zo uniek. Een groep mensen samenbrengen om de liefde en het samenkomen van twee mensen te vieren. Het is best iets moois. En nu is het de grote dag van je BFF en gaat het perfect worden! De cake smaakt en ziet er geweldig uit. Haar jurk past precies goed. De decoraties zullen perfect zijn. Nu ben je waarschijnlijk gescheiden van het huwelijksfeest en de bruid rekent erop dat je er goed uitziet.

Als je een bruidsmeisje bent, is je jurk waarschijnlijk al gezet. U moet zich echter nog steeds zorgen maken over make-up en haar! Ga je voor een natuurlijke look of ga je lichte make-up gebruiken? Wil je je haar omhoog of omlaag? Gekruld of recht? Dit zijn vragen die je jezelf en de bruid waarschijnlijk zult stellen voordat de grote dag aanbreekt.

Als je nerveus wordt en niet kunt beslissen wat je moet doen, zijn hier twaalf verbazingwekkend mooie en gemakkelijke bruiloftskapsels die je kunnen helpen beslissen voor welke look je op deze heel speciale dag gaat.

1. Gevlochten kroon

Ik ga altijd heen en weer tussen lang en kort haar, maar als ik kort haar heb, heb ik het gevoel dat ik er nooit achter kan komen wat ik ermee moet doen. Maar dan zie ik bruiloftskapsels zoals deze en ik denk: waarom heb ik dit niet uitgeprobeerd?

Dit huwelijkskapsel kan eigenlijk met de meeste haarlengtes worden uitgetrokken. Krul je haar losjes om het een beetje te laten golven. Neem een ​​grote hoeveelheid haar die het gezicht omlijst en begin het als een kroon over je hoofd te vlechten. Nadat je hem hebt vastgemaakt met een haarband, begin je de vlecht een beetje naar buiten te trekken om hem die dikke look te geven.

Als je op het huwelijksfeest bent en het een beetje exclusiever wilt maken, kun je wat sprankelende spelden of parelspelden in de vlecht toevoegen. Controleer gewoon of het goed is met de bruid, want het is haar dag!

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

2. Bangs dat frame

Als het gaat om bruiloftskapsels, en ook voor vele andere kapsels, is het omkaderen van het gezicht super belangrijk omdat je gezicht zo mooi is en dat is de belangrijkste focus van een persoon. Dus met dit soort bruiloftskapsels kun je je pony gebruiken, als je die hebt, om je gezicht in te kaderen terwijl de rest van je haar een beetje naar achteren wordt getrokken.

Bij dit kapsel worden twee grote vlechten losjes gevormd om het haar uit het gezicht te trekken, terwijl twee kleinere lokken aan het gezicht blijven hangen. Ik raad aan om ze een lichte krul te geven, evenals de rest van het haar dat naar beneden en rond je schouders valt om een ​​elegante look voor de dag te geven.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

3. Vlecht tot broodjes

Het haar van iedereen is zo anders, dus het kan even duren om bruiloftskapsels te vinden die bij je passen. Hopelijk is er één stijl uit al deze bruiloftskapsels die heel goed bij je passen. Een geweldig opgestoken kapsel is dat strakke vlechten vanaf de bovenkant van je hoofd naar achteren komen. Vlecht niet al het haar, want een deel ervan wordt onder in je nek in knotjes gelegd. Laat een paar lokken bij het gezicht uittrekken om wat kader toe te voegen en om het kapsel een beetje losser te laten lijken.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

4. Fishtail Braid Pinup

Vlechten zijn een geweldige manier om bruiloftskapsels te bereiken. Je kunt zoveel verschillende looks krijgen die er heel elegant uitzien en perfect zijn voor die bruiloftsomgeving. Technisch gezien is dit een bedriegende vissenstaartvlecht, omdat elke vlecht in feite twee bosjes haar is die aan beide kanten van het hoofd zijn samengebonden en vervolgens in elkaar worden gestopt om die gevlochten vissenstaartlook te geven.

Hoewel het geen echte fishtail-vlecht is, is de manier waarop dit kapsel wordt bereikt een stuk eenvoudiger dan eigenlijk fishtail-vlechten. Zodra de vlechtlook is voltooid, wordt de onderkant van het haar onder de vlecht getrokken en gepijnd om de uiteinden en banden te verbergen. Laat een paar lokken haar weg zodat ze je gezicht omlijsten.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

5. Vlecht halve paardenstaart

Voel je niet slecht als je niet iets super extravagants wilt. Er zijn een aantal echt geweldige eenvoudige bruiloftskapsels die er zijn. Deze is vrij eenvoudig en ziet er prachtig uit! Je gaat een halve paardenstaart maken, maar het teruggetrokken haar vlechten. Krul het haar dat tot aan je schouders hangt om een ​​golvende look te geven die ook volume aan het kapsel geeft.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

6. Fishtail-vlecht

Ik ben helemaal weg van fishtail-vlechten en ik denk dat ze zo goed werken voor bruiloftskapsels. Dit kapsel is als de laatste fishtail-vlecht, omdat het een soort bedrogen vlecht is. Elk deel van de vlecht bestaat eigenlijk uit twee bosjes haar die aan elkaar zijn gebonden en in elkaar zijn gestopt om dat fishtail-vlechteffect te geven. Maar als je bereid bent de tijd te nemen, denk ik dat je hetzelfde kapsel zou kunnen bereiken door een echte fishtail-vlecht te maken. Haal de vlecht niet helemaal naar beneden om hem die halve vlecht, halve paardenstaart-look te geven.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

7. Slank en gekruld

Je kunt nooit fout gaan met een slank en gekruld bruidskapsel. Deze look is erg classy en elegant en past perfect bij strakke en nauwsluitende jurken. Zorg ervoor dat u een scheiding in uw haar maakt zodat het uw gezicht omlijst. Voeg wat haarlak toe om je haar een beetje op te stoten, want als je het laat liggen, kan je haar er verzwaard uitzien en dat volume verdwijnt.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

8. Crown Braid met volume

Dit bruidskapsel lijkt erg op het eerste, maar het haar is niet gekruld en er wordt meer haar naar achteren getrokken om een ​​volumineuze bult bovenop te geven. De gevlochten kroon geeft wat decoratie aan de stijl. Het trekt ook het haar weg van je gezicht en houdt het tegelijkertijd naar beneden.

Zie ook

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

9. Sprankelende pin

We hebben wat sprankeling nodig met deze bruiloftskapsels en hier is het dan! Haaraccessoires zijn een must bij bruiloftskapsels en deze is perfect voor bruidsmeisjes en ik zou zelfs de bruid zelf zeggen. Krul je haar met een grote krultang, want je wilt die dikkere krullen die je schouders omringen.

Trek twee haarklontjes naar achteren en draai ze gaandeweg. Bind de twee aan elkaar en duw ze dan door de stropdas naar binnen om het uiteinde te verbergen en het de opgevouwen look te geven die je hieronder ziet. Voeg je sprankelende accessoire toe en je bent klaar om te gaan!

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

10. Doosvlechten

Zoals ik al eerder zei, vlechten zijn geweldige bruiloftskapsels omdat je er zoveel mee kunt doen. We hebben een volledige vlecht gezien, gevlochten kronen, fishtail-vlechten en nu hebben we de doosvlechten. Boxvlechten zijn een interessante stijl, maar ze zijn zo mooi. Dit kapsel moet misschien in een salon worden gedaan, maar het is zo’n elegante look die perfect is voor de trouwstijl.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

11. De sprankelende pin terug

Het mooie van bruiloftskapsels is dat je een aantal geweldige haaraccessoires kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je haar klaar is voor een bruiloft. Met dit kapsel wil je het een lichte krul geven, zodat het niet alleen naar beneden hangt. De krullen geven je haar een heel mooi volume. Je kunt ook wat haarmousse toevoegen, zodat het model precies zo wordt als je wilt.

Kies een paar sprankelende of mooie spelden die bij je outfit voor de bruiloft passen. Kies de kant met minder volume en speld deze terug met de accessoires. Als je wilt, kun je je haar naar achteren spelden met je oor, zoals op de foto, of gewoon de bovenkant van je haar spelden als je niet wilt dat het helemaal naar achteren wordt gespeld.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

12. Losse gekrulde paardenstaart

Bruiloftskapsels hebben altijd een vleugje elegantie, maar ook een beetje feestelijk, want bruiloften zijn feesten! Je hebt gehoord van die zaken in het voorfeest in de achterste kapsels, toch? Nou, dat is wat dit is. Je hebt de lokken losjes hangen die het gezicht omlijsten terwijl het haar achter in een paardenstaart wordt opgetrokken. Het haar wordt een beetje naar boven getrokken om het wat volume te geven en het haar is gekruld. Dit kapsel is perfect voor de mooie ceremonie en het feest daarna.

12 kapsels om te dragen voor de bruiloft van je BFF

Het is een grote dag waarop je beste vriend trouwt. Of je nu op het huwelijksfeest bent of niet, je wilt er ook goed uitzien! Deze bruiloftskapsels zijn gemakkelijk en prachtig en laten je er bijna net zo mooi uitzien als de bruid. Wat zijn enkele van uw favoriete bruidskapsel? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Functiefoto: https://unsplash.com/photos/89k7poPsypk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *