Categories
Uncategorized

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

Als gevolg van de coronaviruspandemie zijn op dit moment geen daadwerkelijke persoonlijke groepsbijeenkomsten mogelijk en zijn Zoom Meetings momenteel de nieuwe norm voor de meeste bedrijven.

Met veel mensen die op dit moment op afstand van huis werken, is het voor velen erg verleidelijk om tijdens het werk meer casual en lounge-kleding te willen dragen. Voor belangrijke zoomvergaderingen is het echter essentieel dat iemand er nog steeds professioneel uitziet alsof de vergadering nog steeds plaatsvindt in een groepsomgeving in een directiekamer.

Veelvoorkomende tips om jezelf er op je best uit te laten zien voor deze Zoom Meetings zijn onder meer het dragen van effen kleding, het dragen van een gepaste en professioneel ogende top (je kunt alles dragen wat je wilt voor de bodems, tenzij je om een ​​of andere reden moet opstaan) hoeveelheid make-up op en zorg ervoor dat je haar netjes is.

Voor belangrijke zoombijeenkomsten moet je haar goed verzorgd zijn, maar het hoeft er niet al te luxe uit te zien alsof je naar een black-tie-evenement gaat. Er zijn veel eenvoudige manieren waarop u uw haar kunt stylen voor deze videogesprekken die nog steeds professioneel overkomen.

Nu, met dat alles gezegd, neem een ​​kijkje hieronder en bekijk 12 van de gemakkelijkste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen:

1. Een knot met een lage knoop:

Mensen moeten zeker wat extra tijd nemen om zich voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien voordat hun belangrijke Zoom-vergaderingen beginnen. Als u echter haast heeft, is een van de gemakkelijkste kapsels die u voor Zoom Meetings kunt gebruiken een knot met een lage knoop.

Je kunt een Low Knot Bun aan beide kanten of in het midden dragen. Het kan ook gepolijst of rommelig zijn. Dit kapsel biedt veel flexibiliteit.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

2. Half omhoog, half omlaag:

Als u zich klaarmaakt voor uw Zoom Meetings en u wilt uw haar zacht houden maar er toch professioneel uit willen zien, overweeg dan een half-up, half-down kapsel.

Voor dit gemakkelijke kapsel bind je gewoon de helft van je haar vast en laat je de rest los. Een half-up, half-down look zal je het vertrouwen geven om je haar los te dragen met de professionaliteit van het omhoog dragen.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

3. Een Franse vlecht:

Een French Braid is een van de vele gemakkelijke kapsels die perfect zijn voor elke gelegenheid, inclusief uw belangrijke Zoom-vergaderingen. Het is een casual maar toch professionele uitstraling. Als je besluit dat je je haar in een French Braid wilt steken voor een van de Zoom Meetings, kun je een klassieke of een opzij doen.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

4. Een French Twist Punch Clip Bun:

Dit kapsel is niet alleen gemakkelijk, maar ook super trendy. Je haar laten doen in een French Twist Punch Clip Bun is perfect voor alle belangrijke Zoom Meetings. Om dit kapsel te bereiken, draai je je haar in een knot en houd je het omhoog met een ponsclip. Dit kapsel schreeuwt volledig zakelijke casual vibes!

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

5. Een hoog broodje:

Over het algemeen wordt het opsteken van je haar (ongeacht de gelegenheid) vaak als professioneler beschouwd dan het loslaten. Voor degenen onder u met lang haar, overweeg om uw haar in een hoge knot te steken tijdens uw belangrijke zoomvergaderingen.

Behalve dat je tijdens de Zoom Meetings professioneler en verfijnder overkomt voor de rest van je collega’s, kun je met een hoge knot ook pronken met je geweldige botstructuur! Een gladde knot of een rommelige topknoop zijn twee van de gemakkelijkste en meest professionele kapsels met een hoge knot om je haar in te doen.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

6. Een binnenstebuiten paardenstaart:

De eerste stap om dit gemakkelijke kapsel te bereiken, is door al je haar in een lage paardenstaart achterin te stoppen. Gebruik je vingers om een ​​klein gaatje te maken aan de basis van de paardenstaart. Steek daarna je vingers door het gat en breng de paardenstaart erdoorheen, binnenstebuiten gekeerd.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

7. Hoofdbanden:

Men kan er nog steeds professioneel uitzien voor hun Zoom Meetings met dit favoriete haartoebehoren van kinds af aan. Je haar in een hoofdband steken is een van de gemakkelijkste kapsels die maar een paar minuten duurt.

Nadat je je haar grondig hebt geborsteld, schuif je een hoofdband over je lokken terug naar je slapen. Breng indien nodig een klein beetje haarlak aan. Met hoofdbanden kun je je haar loslaten of in een paardenstaart stoppen. Dit gemakkelijke kapsel werkt het beste voor mensen met halflang haar.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

8. Een gevlochten paardenstaart:

Zoals veel van de gemakkelijke kapsels die in dit artikel worden genoemd, kan een gevlochten paardenstaart met alles worden gedragen en is het een perfecte optie voor belangrijke Zoom-vergaderingen, vooral als je haast hebt! Dit kapsel is cool en snel omdat het maar een paar minuten duurt om te doen. Met deze klassieke look kun je nooit fout gaan!

Zie ook

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

9. Een ingepakte paardenstaart:

Als een van uw aanstaande, belangrijke zoomvergaderingen lang gaat worden en u wilt uw paardenstaart gedurende een lange periode op zijn plaats houden, overweeg dan om uw haar in een omwikkelde paardenstaart te doen.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

10. Een half broodje:

Om deze look te bereiken, trekt u uw haar half omhoog half omlaag en zet u het vast met een elastische haarband. Wikkel je paardenstaart om zichzelf heen om een ​​rommelige knot te creëren en zet hem vast met een doorzichtig elastisch haarbandje.

Als je je haar half in een knot draagt ​​voor je belangrijke zoomvergaderingen, kun je trendy zijn zonder te casual te zijn.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

11. Een hoge paardenstaart:

Een hoge paardenstaart is geschikt voor elke gelegenheid. Als u uw haar in een hoge paardenstaart houdt voor een van uw belangrijke Zoom-vergaderingen, laat u uw baas en collega’s zien dat u serieuze zaken bedoelt. Het is ook een ander kapsel dat zal pronken met de botstructuur van je schoonheid.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

12. Recht met oorplooi:

Zoals ik al eerder zei, wordt het opsteken van je haar (ongeacht de gelegenheid) vaak gezien als professioneler dan het loslaten. Dat wil niet zeggen dat je er niet professioneel uit kunt of wilt zien als je je hoofd wilt laten zakken voor een van je belangrijke zoomvergaderingen.

Voor degenen onder u met lang haar, maak uw haar recht en stop het achter uw oren. Dit gemakkelijke kapsel is eenvoudig maar geeft toch een serieus en professioneel imago.

12 eenvoudigste kapsels voor uw belangrijke zoomvergaderingen

Welke van deze hierboven getoonde kapsels zult u waarschijnlijk gebruiken voor uw belangrijke, aanstaande Zoom-vergaderingen? Zorg ervoor dat je ons laat weten welk kapsel in de comments hieronder staat!

Bron van uitgelichte afbeelding: http://pretty-hairstyles.com/bob-hairstyles/business-work-hairstyles-2017.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *