Categories
Uncategorized

101 gelaagde kapsels en kapsels voor lang haar 2020

Wil je je lang haar een klein beetje? Heb je het gevoel dat het saai is geworden, of een beetje plat begint te zitten? Lange gelaagde kapsels zijn een uitstekende keuze om volume te brengen en dingen te veranderen zonder per se tekort te schieten. Gelaagde kapsels en kapsels voor lang haar zijn perfectie – ze werken zo goed met trendy haarkleuren en balayages, en ze zijn heerlijk gemakkelijk te stylen.

Welke van de lang gelaagde kapsels is geschikt voor u?

Er zijn een paar uitstekende opties voor lange gelaagde kapsels, en degene die je kiest, hangt een beetje af van je gezichtsvorm, en nog veel meer van je stijl en voorkeuren. Maak je geen zorgen; Ik ben hier om het allemaal voor je uit te splitsen!

De laagjes net boven de kin beginnen is de beste keuze voor iedereen die zijn kenmerken wil benadrukken, of die het gevoel heeft dat hij een beetje structuur nodig heeft. De lagen kunnen ook opzij worden geveegd en zorgen voor een zijwaarts geveegd knaleffect. Dit is het beste gelaagde kapsel voor iedereen met een langere gezichtsvorm. Dit kan een grote verandering zijn als je overstapt van stevig steil haar, en het is misschien niet de beste keuze voor mensen met een rond gezicht.

Door de lagen onder de kin of net boven de schouders te beginnen, en ze steeds langer te laten worden, wordt een prachtig en verfrissend beeld weergegeven. Het is een zeer schone manier om het haar in laagjes te brengen, en het flatteert iedereen.

Aan de andere kant, als je wilt spelen met textuur en volume, en lang gelaagd haar wilt dat een beetje wilder is, dan is het een uitstekende keuze om kortere, schouderlange lagen rondom de kruin te hebben om de eentonigheid te doorbreken. . Hierdoor ziet het haar er bij de schouder veel dikker en voller uit, en is het super leuk en interessant.

De laatste manier om dit te doen is perfect als je een beetje nerveus bent over het aanbrengen van lagen in je haar. Houd de lagen bij de uiteinden, zodat ze interessante en volumineuze punten kunnen creëren, zonder ooit je lengte te verliezen.

Hoe zit het met het stylen van gelaagd haar?

Het mooie van gelaagde kapsels voor lang haar is dat ze heel goed spelen bij bijna alle soorten styling. Golven en krullen zijn tegenwoordig de favoriete haarstylingkeuze voor de meeste langharige babes, en ze passen uitstekend bij allerlei soorten laagjes.

Het rechttrekken van het haar kan er extra stoer uitzien, en het is minder vergevingsgezind als je je haar niet door een uitstekende stylist hebt laten knippen. Als u echter zorgvuldig uw salon kiest, bent u 100% veilig.

Wat opsteekkapsels betreft, kunnen lange gelaagde kapsels de zaken een beetje ingewikkelder maken. Als de lagen klein en subtiel zijn, gereserveerd voor de uiteinden, zou dit geen probleem moeten zijn. Idem voor gegradueerde gelaagdheid ”, je kunt de omlijstende lagen gewoon opzij borstelen of vastpinnen.

Veel van de volume-opbouwende schouderlange lagen kunnen echter zowel paardenstaarten als mooie opsteekkapsels moeilijk maken. Houd hier rekening mee als je een grote gelegenheid hebt waarvoor een updo nodig is.

Ideeën voor lang gelaagde kapsels en kapsels

Denk je dat je weet hoe je je haar gestyled wilt hebben? Of misschien wilt u een combinatie van een paar verschillende lagen? Nou, we hebben meer inspiratie op je pad, met een heleboel ongelooflijke foto’s van lang gelaagde kapsels!

1. Black Kissed door Auburn

In dit lang gelaagde haar werden de lagen naar beneden gehouden, waardoor het donkere haar prachtig kon vloeien. De gestructureerde lagen aan de uiteinden kwamen naar voren dankzij een vleugje kastanjebruine balayage.

2. Honing- en zonnelagen

Om het gezicht perfect in te kaderen zonder het lang gelaagde haareffect te verliezen, werden lagen vlak boven de schouder bij de voorkant geknipt. Extra lagen werden langs de randen aangebracht en vormden een prachtige aanvulling op het donkerbruine tot platinablonde verloop.

Gelaagde kapsels en kapsels voor lang haar

@devliegergeert

3. Lavendellagen

Niets vult gelaagde kapsels voor lang haar beter aan dan prachtige krullen die alles naadloos in elkaar laten overvloeien. In deze stijl van Guy Tang wordt alles versterkt door de prachtige lavendel en zilver kleurstof baan.

4. Geschilderde stukgolven

Een andere manier om gelaagde kapsels voor lang haar te doen, is door de lagen geleidelijk af te knippen, zodat er van voren naar achteren een beetje een hoek is, zoals in deze look. De lagen worden geaccentueerd door een prachtige asblonde en platina balayage en zachte golven.

5. Queenly Layers

Rijk donker haar kan nog weelderiger en luxueuzer lijken dankzij lange gelaagde kapsels, zoals in dit geval. Kortere lagen aan de voorkant geven vorm aan het gezicht, terwijl langere lagen langs de zijkanten en achterkant textuur en interesse creëren.

Gelaagde kapsels en kapsels voor lang haar

@devliegergeert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *