Categories
Uncategorized

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

Als je erover denkt om je haar deze zomer kort te knippen om de hitte te vermijden, bereid je dan voor op het frustrerende besef dat je kapselopties vrij beperkt zullen lijken. Als ik kort haar heb, wordt het meestal in een rommelige knot gegooid die ofwel constant ongedaan wordt gemaakt of meedogenloos in mijn nek krabt. Kort haar is moeilijk om mee te werken, en als je laagjes hebt, kun je vergeten het uit je gezicht te houden!

Hoewel kort haar misschien een koninklijke pijn lijkt, neemt de populariteit ervan niettemin toe. En als u overweegt uw haar kort te knippen om koel te blijven, heeft u geluk. In een poging om deze zomer niet alleen koel te blijven, maar ook indruk te maken op je vrienden en volgers met een aantal serieus gewaagde en trendy kapsels, moet je deze tien opsteekkapsels eens proberen!

1. Vlechten tot broodjes

Dit eerste korte kapsel is een van mijn persoonlijke favorieten omdat je deze super schattige opgestoken haar letterlijk overal kunt rocken: op het strand, de sportschool, het winkelcentrum of je volgende festival! Maak een scheiding in het midden van je haar en begin met Nederlands vlechten aan één kant. Als je haar veel lagen heeft, raad ik aan om bij deze stap stevig te vlechten. Zet de vlecht aan de basis van je nek vast met een elastiek en herhaal het proces aan de andere kant. Als je eenmaal de twee Nederlandse vlechten hebt, trek je de afzonderlijke delen van elke vlecht voorzichtig uit elkaar om die sprankelende en volumineuze look te creëren. Plaag ten slotte het resterende haar en maak aan elke kant een knot. Je kunt de broodjes vastzetten met bobby-pinnen, zoals hieronder afgebeeld, of je kunt haarbandjes gebruiken voor een rommeliger uiterlijk. Dat is alles wat er is om dit ‘doen!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

2. Het moderne melkmeisje

Je hebt waarschijnlijk beroemdheden gezien met deze elegant stijlvolle opgestoken haar die perfect werkt met kort haar en halflang haar. Dit kapsel is een beetje chiquer dan de look van “vlechten tot bolletjes”, dus je zult deze zeker willen opkloppen bij je volgende sollicitatiegesprek, je volgende wijnproeverij of zelfs de volgende bruiloft die je bijwoont. Hoewel er verschillende methoden beschikbaar zijn om deze look te creëren, is hier mijn persoonlijke kortere weg: plaag gewoon de eerste paar lagen rond je hele hoofd, maak twee strakke Franse vlechten aan één of beide kanten van je gezicht en zet ze elk vast met een elastiek aan de basis van je nek, trek voorzichtig aan elk gevlochten deel om de vlechten dikker te maken, en gebruik dan dezelfde methode als hierboven beschreven om een ​​laag knotje te maken. Ik raad aan om een ​​haarband en bobby-pinnen te gebruiken om losse lokken of vliegers vast te zetten. Als je een pony hebt, gebruik dan een krultang of stijltang om naar wens te stylen. Leg ten slotte de haarlak op dik om dat volume maximaal te houden!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

3. De bovenste knoop

Een internationale klassieker, de bovenste knoop is een kapsel dat het best kan worden uitgevoerd met kort haar. Het is relatief eenvoudig, trendy en hoewel het een paar pogingen kan kosten om precies goed te komen, ziet het er moeiteloos charmant uit. Geen speciale instructies hier – begin gewoon wat haar te verzamelen vanaf het gewenste startpunt en gebruik elke methode die je wilt om het vast te maken in een strakke knot, een rommelige knot of een leuke paardenstaart!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

4. De Pompadour

De femme pompadour is meer dan eens absoluut afgeslacht door actrice en danseres Julianne Hough. En wie kan haar dat kwalijk nemen ?! Deze gewaagde en unieke updo is perfect voor kort haar omdat het origineel, stijlvol en flatterend is voor zowat elke gezichtsvorm. Spuit eerst een gelijkmatige laag textuurspray over je hele hoofd, snijd dan het bovenste gedeelte af en bind het af dat uiteindelijk de poef wordt. Ten tweede, maak twee wendingen aan elke kant en zet ze vast aan de basis van je nek met elastieken. Gebruik ook bobby-pinnen voor extra veiligheid. Ten derde, plaag delen van een inch van dat middelste gedeelte, beginnend bij de onderste laag en werk je omhoog naar het afgebonden bovenste gedeelte. Maak nu de poef door dat bovenste gedeelte in het midden van de bovenkant van je hoofd te plagen en te bobby-pinnen. Begin vervolgens bovenaan je geplaagde secties en steek elke sectie over de volgende, terwijl je naar beneden toe werkt. Zet elk gekruist gedeelte vast met een of twee haarspeldjes. Zodra je helemaal onderaan bent, verzamel je het resterende haar en speld je het onder dat hele deel vast. Trek ten slotte aan enkele van die secties voor extra textuur en stapel die haarlak op! Dit is een uitdaging, dus verwijs gerust naar deze instructievideo voor een stapsgewijze zelfstudie.

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

5. Topknoop met een twist

Hier is een iets eenvoudigere maar net zo trendy opvolger van de pompadour: de gevlochten topknoop. Dit korte haar half-op-half-omlaag ‘do heeft al het gemak en de eenvoud van de basisknoop aan de bovenkant, evenals een schattig randje. Wees creatief met dit concept en voeg zo veel of zo weinig vlechten toe als je wilt! Ik raad aan om Nederlands te vlechten tot aan het uiteinde van het haar en de vlecht (en) te gebruiken om een ​​gestructureerd en volumineus knotje te creëren. En als je van plan bent om dit op je volgende festival uit te proberen, schuim dan elke vlecht in met beeldhouwgel en strooi er wat veelkleurige glitter over om echt op te vallen!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

6. De Femme Fauxhawk

Laat u niet intimideren door deze; het is eigenlijk veel gemakkelijker dan het lijkt, en toch zullen je vrienden en volgers zich afvragen hoe je met slechts een paar stappen zo’n uitgebreid kapsel hebt gemaakt! Trek eerst een klein deel van het haar helemaal naar de voorkant van je hoofd en zet het vast met een elastiek, en herhaal deze stap met een ander klein deel direct onder het eerste deel. Ten tweede, scheid het bovenste gedeelte in twee stukken en trek het tweede gedeelte erdoor om de illusie van een dikke Nederlandse vlecht te creëren. Herhaal het proces totdat je de basis van je nek bereikt. Verzamel het resterende haar en speld het onder de fauxhawk of maak een klein knotje met een elastiek en / of haarspelden. Trek ten slotte een paar strengen om het gezicht in te kaderen om deze edgy look af te maken!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

7. Sjaal het naar beneden

Deze stijl voor kort haar is perfect voor informele uitstapjes en strandtrips. Sjaals en bandana’s kunnen in bijna elk kapsel worden verwerkt om u die opvallende factor te geven. Wees gewaagd en match een felgekleurde sjaal met je favoriete lippenstift!

Zie ook

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

8. Zijvlecht naar pony

Nog een elegant en stijlvol kapsel dat geweldig werkt met kort haar, de side-braid-to-pony-look kan bij vrijwel elke gelegenheid worden gewiegd. Maak eenvoudig een zijscheiding van uw haar op de gewenste diepte, vlecht vervolgens een of beide kanten en zet elke vlecht vast met een elastiek. Als je haar een puinhoop is, is dit het perfecte moment om het resterende haar te stylen met een krultang, stijltang of föhn. Plaag de bovenste paar lagen voor extra volume en trek dan al het haar in een stevige paardenstaart. Op dit punt raad ik aan om de elastieken van de individuele vlechten te verwijderen en eventuele krullen of rechtgetrokken stukken bij te werken. Voeg indien nodig haarspeldjes en haarlak toe.

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

9. De chique bouffant

Net als sjaals en bandana’s bieden hoofdbanden eindeloze mogelijkheden voor kort haar. Rock een retro-bouffant zoals het hier afgebeelde model, of, als je heel kort haar hebt, speld je de hoofdband gewoon op zijn plaats en plaag je een paar secties bovenop om een ​​direct gewaagde en edgy look te creëren!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

10. Ruimtebroodjes

Een andere favoriete festival, space buns kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen, afhankelijk van hoe stoutmoedig je wilt zijn. Glitter dat op het onderdeel is gestrooid, is momenteel erg populair, dus wees niet bang om je eigen unieke draai aan deze instant klassieker toe te voegen! Als je van plan bent om dit korte kapsel de hele dag te laten schommelen, wees dan niet verlegen voor de haarlak en haarspeldjes!

10 vetgedrukte en trendy updates voor kort haar

Welke van deze super trendy en gewaagde opsteekkapsels voor kort haar waren jouw favorieten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron van uitgelichte afbeelding: https://www.schwarzkopf.com/en/hair-styling/buns-hairstyles/space-buns.html

Jamie Ferracioli

Jamie studeerde in 2016 af aan Cal Poly Pomona met een Bachelor of Arts in het Engels. Ze is een aspirant-schrijver, professionele redacteur / proeflezer en pianiste. In haar vrije tijd leest Jamie graag klassieke literaire werken, componeert ze muziek en speelt ze Xbox met haar man!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *