Categories
Uncategorized

10 slanke en subtiele balayage-kapsels voor 2018

Balayage is een haarkleuringstechniek waarbij verf letterlijk op het haar wordt geverfd om een ​​kleurvariatie te geven. Hoewel balayage groot en gewaagd kan zijn, zien subtiele balayage-kleuren er ook geweldig uit. Een subtiele verfbeurt helpt echt om de natuurlijke uitstraling van een kapsel te versterken.

Beste kleuren voor subtiele balayage-kapsels

Bruine en blonde kleuren zijn de beste keuze voor diegenen die op zoek zijn naar subtiele verfklussen. De balayage-verftechnieken kunnen op dezelfde manier werken als highlights en lowlights worden gebruikt. Ze zien eruit als natuurlijke kleurvariaties in het haar. Degenen die een meer openlijke balayage-stijl willen, moeten grotere of krachtigere kleuren kiezen.

# 1: Volumineuze glamoureuze krullen

Groot krullend, slank en subtiel balayage-kapsel

Groot haar met grote krullen is altijd een glamoureuze kapselkeuze geweest. Een subtiele balayage haarkleuring kan krullen helpen er nog groter en beter uit te zien.

Rose Gold Balayage om klasse apart te blijven

# 2: bruin en karamel

Caramel Slank en subtiel balayage-kapsel voor meisjes

Balayage van bruin en karamel haarkleuren werken heel goed samen, vooral wanneer ze worden gedragen door vrouwen met een olijfkleurige of donkere huidskleur. Deze highlights en lowlights voegen een zekere rijkdom toe aan de haarkleur.

# 3: meerkleurig haar met zachte golven

Slank en zacht golvend Subtiel balayage-kapsel

Meerkleurige balayage kan er prachtig uitzien in lang bruin haar. De verschillen in schakeringen helpen om de textuur van grote zachte golven te verbeteren.

# 4: donkere onderlagen met hoogtepunten

donker, slank en subtiel balayage-kapsel

Door de onderkant van je haar donkerder te houden, wordt het haar er dik en glanzend uit. Knip in lagen aan de bovenkant en markeer deze met blond of karameltonen om de balayage-look te krijgen.

# 5: Schokkerige lagen

Slank en subtiel laagje Balayage-kapsel

Schokkerige lagen helpen om een ​​jeugdig, modern ogend kapsel te creëren. Gebruik je lagen om je gezicht in te kaderen en voeg vervolgens balayage-kleuren toe aan de onderste delen van je kapsel.

# 6: Pasteltinten

Slank en subtiel balayage-kapsel

Gebruik balayage-kleurtechnieken om prachtige pasteltinten aan je kapsel toe te voegen. Je kunt gewoon één kleur toevoegen of je kunt een regenboogmix maken met veel subtiele kleurtinten.

# 7: Golven en krullen

Slank krullend en subtiel balayage-kapsel

Voor een fantastisch kapsel kun je twee verschillende texturen combineren in één grote look. Laat het bovenste deel van je haar licht golvend liggen, maar tang het onderste deel om grote krullende krullen te maken.

# 8: Subtiele golf

Slank en subtiel balayage-kapsel

Een prachtige subtiele golf ziet er geweldig uit als onderdeel van een balayage-kapsel. Gebruik de kleurstof om de zachte wendingen nabij de uiteinden van de lengte van uw snit te versterken.

# 9: lang en recht

Geef lang haar extra glans door het perfect glad te houden. Keramische stijltangen en hittebeschermingsspray helpen je om ervoor te zorgen dat er nooit een haar misstaat in je balayage-kapsel.

# 10: Lange lagen

Lange laag slank en subtiel balayage-kapsel

Mooie lagen helpen je om je beste eigenschappen te benadrukken en je gezicht te omlijsten. Gelaagdheid helpt ook om het gewicht en de textuur van uw kapsel te veranderen.

Combineer je Brunett met Blonde Balayage

Subtiele Balayage-kapsels zien er erg zacht en natuurlijk uit. Ze zijn een geweldige keuze voor vrouwen die iets willen uitproberen dat niet al te drastisch is. Aan de andere kant, vrouwen die een grote verandering willen aanbrengen, moeten eens kijken naar enkele van onze andere geweldige lijsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *