Categories
Uncategorized

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

Als u de shampoodag overslaat, wilt u uw haar waarschijnlijk in een stijl dragen die er enigszins presentabel uitziet. Zowel lang als kort haar heeft wat TLC nodig om ervoor te zorgen dat je er niet als een hete puinhoop uitziet in de beste versie van jezelf! Voeg wat droogshampoo toe en hoop op het beste met deze looks!

1. Gedraaide bovenste knoop

Dit is een draai aan de klassieke topknoop. Een traditionele topknoop is normaal gesproken slank en strak tegen het hoofd. De gedraaide knoop aan de bovenkant houdt de slankheid en voegt wat volume toe aan het kapsel. Begin met het verzamelen van haar (naar achteren geborsteld of een beetje rommelig) in een paardenstaart. Splits vervolgens de paardenstaart in twee delen en draai deze helemaal naar beneden. Terwijl u het eindstuk vasthoudt, maakt u het haar iets losser voor volume. Wikkel het vervolgens als een gewone knoop en gebruik pinnen om het haar op zijn plaats te houden. Ta-da, nu zie je er strak en verfijnd uit zonder veel gedoe.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

2. Doortrekvlecht

De doortrekvlecht is de perfecte manier om je haar tussen wasbeurten te dragen en het is supergemakkelijk om te doen. Het is niet echt een vlecht en je zult eigenlijk elastieken gebruiken om de look te creëren! Begin met het samenvoegen van al je haar in één stuk en zet het vast met een elastiek. Splits het haar vervolgens in twee delen, ga van boven en onder versus van links naar rechts. Gebruik vervolgens een elastiek in het bovenste gedeelte en plaats het iets lager dan het eerste. Knijp nu het haar tussen je vingers om een ​​opening te creëren en trek het onderste gedeelte erdoor! Herhaal de stappen totdat al het haar in de vlecht zit! Gebruik pinnen om losse stukjes vast te houden en je bent helemaal klaar.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

3. Nederlandse pigtails

Nederlandse vlechtjes zijn een geweldige manier om koel te blijven, terwijl je er toch goed uitziet! Verdeel het haar in het midden (niet zo eenvoudig als het klinkt), zodat je twee haarsecties hebt. Begin met het maken van een Nederlandse vlecht die precies om je haarlijn stopt. Zet vervolgens vast met een elastiek. Gebruik een klein stukje haar om de band te wikkelen om deze te bedekken. Herhaal aan de andere kant zodat het er egaal uitziet. Dan kun je aan de vlechten trekken om ze los te maken of ze strak laten! Het is jouw voorkeur!

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

4. Ruimtebroodjes

Space buns zijn zo’n leuke en handige manier om je haar te dragen als je de shampoodag overslaat. Zorg ervoor dat je wat droogshampoo gebruikt, zodat je haar er niet vettig uitziet als je het naar achteren trekt. Borstel het haar en trek het terug naar de achterkant van je nek. Verdeel het haar in twee delen en zet vast met een elastiek. Vervolgens wil je elke sectie verdraaien en inpakken om de broodjes te vormen! Gebruik pinnen om ze te stabiliseren, zodat ze er niet uit vallen. Trek een paar delen van het haar rond je gezicht uit om het in te kaderen en je een eigenzinnige blik te geven.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

5. Rommelig broodje met sjaal

Het rommelige broodje is de go-to-look als je te laat komt of boodschappen moet doen. Het is zo gemakkelijk te stylen dat velen van ons er niet over na hoeven te denken, het is zo automatisch. Bepaal eerst of je de knot boven of onder op je hoofd wilt hebben. Gebruik een elastiek om het knotje vast te zetten en begin met het vormen van de vorm. Wikkel er dan een sjaal omheen om de look af te maken. Voel je brutaal en stijlvol met dit kapsel. Tip: als je geen sjaal hebt, hebben sommige scrunchies nu een sjaal eraan vastgemaakt om het stylen gemakkelijker te maken.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

6. Parted Party Pony

De feestpony heeft zijn naam om één reden verdiend. Met de parted party pony voeg je een beetje meer plezier toe aan de look. Begin met het kammen van het haar rond het gezicht met de vingers om te scheiden welke stukken er achterblijven. Trek vervolgens het resterende haar terug naar de kruin van je hoofd en zet het vast met een elastiek. Trek het elastiek strak, zodat het haar mooi en hoog blijft zitten. Niemand zal zelfs weten dat je je douchedag hebt overgeslagen als je je haar in deze stijl draagt!

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

7. Extra brede hoofdbanden

Extra brede hoofdbanden kunnen geweldig werk doen door haaronvolkomenheden te verbergen, terwijl ze er nog steeds schattig uitzien. Ze verbergen je wortels als het haar er een beetje vettig uitziet. Combineer ze het beste met rommelige broodjes, warrige pony’s of overgebleven golven. Leg ze gewoon in je haar voordat je beslist hoe je je haar wilt stylen. Zo eenvoudig is het! Het enige moeilijke aan deze stijl is om te beslissen welke hoofdband met kleur of patroon je wilt gebruiken.

Zie ook

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

8. Haarspeldjes, Haarspeldjes, Haarspeldjes

Als je je afvraagt ​​hoe een haarspeldje je haar tussen wasbeurten kan redden, dan ben je niet de enige. Dit kleine accessoire kan grote dingen voor je haar doen. Begin met te beslissen of je je haar los of omhoog wilt laten hangen en weg van je gezicht (kies wat er beter uitziet). Voeg vervolgens haarspeldjes toe aan de stijl en plaats ze in groepen van twee tot vijf, afhankelijk van de grootte. Normaal gesproken gaan ze opzij bij de oren. Voila, je hebt stijl en flair aan je kapsel toegevoegd zonder veel werk te verzetten.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

9. Half omhoog, half omlaag

Deze stijl geeft je zoveel veelzijdigheid in het dragen van je haar. Begin met het in tweeën delen van het haar. Zet vervolgens het bovenste gedeelte vast met een elastiek. Dan kun je de paardenstaart laten zoals hij is, of hem stylen. Je kunt een rommelig knotje maken of zelfs vlechten en vastpinnen. Welke optie je ook kiest, je houdt het haar uit je gezicht!

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

10. Verwarde paardenstaart

Dit lijkt misschien een goed idee, maar de warrige paardenstaart is de gemakkelijkste manier om haar tussen wasbeurten te stylen. Verfris je haar door er wat droogshampoo in te spuiten voordat je gaat stylen. Zodra dit is gebeurd, kunt u uw haar in een hoge of lage paardenstaart trekken en vastzetten met een elastiek. Plaag dan zachtjes de paardenstaart om het volume en de warrige look te geven. Steek spelden in het gebied rond het elastiek als u extra hoogte in de paardenstaart wenst. Dan ben je klaar voor de dag, wetende dat je haar er perfect uitziet.

10 manieren om je haar te dragen vóór de shampoodag

Hoe draag je je haar de volgende keer dat je de shampoodag overslaat? Welke stijl draag je, zelfs als je het niet overslaat? Reageer en deel het hieronder met ons!

Bron uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/571394271456225976/

Kristen Skiera

Hallo mijn naam is Kristen en ik ben 26 jaar oud. Ik ging naar Central Michigan University (Fire Up Chips!). Ik studeerde Integrative Public Relations met een minor Fashion Merchandising. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende functies voor Macy’s gewerkt. Ik hou van winkelen tot ik erbij neervalt en het als mijn cardio beschouw! Ik heb het geluk gehad veel te reizen en ik hoop dat in de toekomst nog meer te doen. Ik ben een energieke, brutale en leuke liefdevolle persoon die houdt van haar familie (hond), vrienden en donuts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *