Categories
Uncategorized

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

Losse kapsels lijken altijd de beste manier om te gaan, ongeacht de gelegenheid. Vooral als je je lui voelt maar wilt dat je haar er super schattig uitziet. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen en je kunt ook haaraccessoires gebruiken om het stylen nog makkelijker te maken! Hier zijn tien losse kapsels die je leven tien keer gemakkelijker zullen maken dan voorheen!

1. Halve paardenstaart met sjaal

Halve paardenstaarten zijn mijn favoriete losse kapsel, maar ik heb het nog nooit met een sjaal geprobeerd. Met deze look kun je het mooi netjes maken met al het haar naar achteren getrokken en gekamd, of je kunt het rommelig maken door wat haarlokken weg te laten, zoals op de foto. Dan hoef je alleen nog maar een sjaal naar keuze om de paardenstaart te binden en klaar! Zo’n eenvoudige maar heel schattige look die je maar tien minuten kost om te bereiken.

Om wat volume toe te voegen, trekt u een deel van het haar een beetje naar boven om het er verheven uit te laten zien en voegt u wat krullen toe aan het haar dat klaar is. Je kunt deze look dragen voor alles wat super chique of heel casual is, het is zo veelzijdig.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

2. Twee rommelige vlechten

De box-vlechten zijn een erg populair vlechtkapsel, maar ze hebben wel wat te doen, vooral voor jezelf. Dus als je geen professional bent in de doosvlechten, maar een vergelijkbare stijl wilt, is het losse kapsel met twee vlechten iets dat je zeker moet proberen. Het enige deel dat even kan duren, is ervoor zorgen dat je haar gelijkmatig van achteren wordt gescheiden, als je daar niet echt om geeft, begin dan gewoon met vlechten!

Als je op zoek bent naar die rommelige look, trek de vlechten dan een beetje naar buiten om ze er dik en rommelig uit te laten zien. Begin de vlecht niet direct bij je hoofdhuid, anders krijg je strakkere vlechten. Trek wat haarlokken uit om toe te voegen aan die rommelige look, maar omlijst je gezicht ook mooi.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

3. Een losse vlecht

Als je geen fan bent van de twee vlechten, ziet er er altijd ook een goed uit! Deze is supergemakkelijk en duurt minder dan vijf minuten. Meestal doe je gewoon een scheiding in je haar. De vlecht zelf is slechts een paar bewegingen en je bent klaar! Je wilt ook niet de vlecht op je hoofdhuid beginnen. Begin het bovenaan je nek en eindig het kort. Om het op losse kapsels te laten lijken, trek je de vlecht een beetje naar buiten om het groter en rommeliger te laten lijken. Nogmaals, enkele losse lokken zullen bijdragen aan die rommelige look.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

4. Grote haarspeldjes

Droeg u ooit grote clips in uw haar toen u klein was? Nou, die stijl is terug als volwassenen en het moet een van de gemakkelijkste losse kapsels zijn die er zijn. Je haar is naar beneden en je knipt gewoon de zijkanten naar achteren. Het haalt je haar uit je gezicht. Er zijn veel verschillende soorten grote clips waaruit u kunt kiezen. Koop een clip voor elke outfit! Maak er uw nieuwe stijl van.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

5. Hoofddoek en halfbroodje

Van alle losse kapsels in dit artikel, is dit misschien degene die het langst nodig heeft om te doen. U begint met een sjaal naar keuze als een kroon over uw hoofd te dragen. Bind de sjaal onder je haar zodat de knoop niet te zien is. Begin dan met het maken van een halve paardenstaart, en voordat je de paardenstaart helemaal door de laatste lus trekt, trek je hem maar halverwege door. Dit geeft je een half broodje. Als je wilt dat het eruitziet als op de foto, neem dan een lok haar en wikkel deze om de haarband zodat het lijkt alsof je haar het knotje vasthoudt met een knoop.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

6. Rommelige paardenstaart

Ik hou van rommelige paardenstaarten! Ik vind ze er zo schattig uitzien, maar ze kunnen moeilijk uit te trekken zijn. Het heeft veel volume nodig, wat je kunt krijgen door je haar te plagen voordat je het opzet. Met dit soort losse kapsels die opsteekkapsels zijn, kun je een haarscheiding hebben zoals op de foto of het recht naar achteren trekken.

Nogmaals, die losse haarlokken bij het gezicht dragen altijd bij aan die rommelige look. Dit kapsel is super schattig omdat het met alle casual outfits kan worden gedragen en ook voor werk kan worden gestyled. Voeg misschien ergens een clip toe om het een beetje uit te blinken.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

7. Klassiek rommelig broodje

Oh, het rommelige broodje. Een van de klassiekers van losse kapsels. Ik kan dit losse kapsel nooit uittrekken, want ik heb oren die behoorlijk ver uitsteken en ik heb een soort groot voorhoofd. Geen zorgen, ik heb kapsels gevonden die voor mij werken! Dit is echter super schattig en kan vrij eenvoudig worden gedaan. Ik heb mensen op allerlei verschillende manieren een rommelige knot zien maken, jij moet gewoon ook je weg vinden.

Als ik deze look heb geprobeerd, begin ik met het maken van een paardenstaart en deze pas halverwege mijn laatste lus te trekken. Ik duw dat knotje naar beneden en knoop het vast zodat het er ongeveer zo uitziet. Ik trek wat van het haar een beetje uit om het die rommelige look te geven. Om een ​​lossere look te creëren, trekt u uw haar een beetje omhoog uit de knot en trekt u losse haren uit uw gezicht en bovenaan uw nek achteraan.

Zie ook

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

8. Clip terug

Dit soort clips zijn zo schattig en je kunt er een paar losse kapsels mee maken. Waar ik het over zal hebben, is deze half geknipte look. Het bootst dat van de halve paardenstaart na, maar in plaats van een haarelastiekje te gebruiken, knip je hem gewoon snel af en ben je naar beneden. Het geeft je haar een rommeliger uiterlijk, want met een clip kun je je haar niet echt naar achteren kammen om het een gladde look te geven. Dit losse kapsel is voor als je echt geen tijd hebt.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

9. Barrette

Het geweldige aan losse kapsels is dat je echt kunt vertrouwen op de super schattige haaraccessoires die je normaal niet gebruikt, waardoor je een nieuwe en gemakkelijke look krijgt. Haarspeldjes zijn een van die haaraccessoires die een geweldige bonus zijn voor je outfit, maar ook om je haar supergemakkelijk te maken als je geen tijd hebt! Dit kapsel lijkt erg op het vorige, maar met deze kun je die gladdere look achterin bereiken.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

10. Halve vlecht

Zoals veel van de andere losse kapsels, is deze slechts een halflang kapsel. Ze werken geweldig als je te weinig tijd hebt en een snel en schattig kapsel nodig hebt. Deze lijkt veel op de halve pony en knot. Zorg ervoor dat je, net als de andere vlechten, deze ook los houdt om dat rommeliger effect te krijgen.

10 losse kapsels voor als je je lui voelt

Niets is erger dan een kapsel te plannen en er zoveel tijd aan te besteden, daarom zijn deze losse kapsels de beste! Wat is je favoriete luie losse kapsel? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Functiefoto: https://unsplash.com/photos/h3WzXnanigs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *