Categories
Uncategorized

10 kapseltrends voor heren voor kort haar 2020-2021

Loop je achter op de nieuwste herenkapseltrends voor kort haar? Dan is het misschien tijd dat u het inhaalde! Er is dit seizoen zoveel veranderd en stijlbewuste mannen kunnen niet zomaar mee cruisen met een is geweest kijken. Dus kijk eens naar deze nieuwe looks en maak je klaar om je mannelijke aantrekkingskracht te herzien!

1. Modieuze grijsbeige blonde high-top – herenkapseltrends voor kort haar

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Gebogen zijkanten in dubbele texturen van grijs die overgaan in zwart, voegen veel textuur toe aan de zijkanten van deze superslimme look. De bovenkant is naar boven en naar achteren gestyled voor een vrij lang, naar achteren geveegd kapsel dat product nodig heeft om het onder controle te houden. Maar het is meer dan dat, want de trendsettende mix van koele en warme kleuren markeert dit als een totaal actuele nieuwe look! Koel grijs, met een vleugje blauw, wordt verzacht met bleekbeige balayage!

2. Trendy zilververvaging met volume van topmanentrends voor kort haar

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Als je donkere haar grijs begint te worden, omarm het dan en schakel over naar een full-on silver-fox look! Zilverblond is momenteel het toppunt van haarmode en ziet er geweldig uit met diepblauwe tatoeages. Voorwaarts gestyled vanaf de kruin en dan terug vanaf het voorhoofd zorgt voor een fantastische textuur en interessante beweging. En de hoogte bovenop voegt lengte toe aan een laag voorhoofd of een ronde gezichtsvorm. Het is een zeer gedistingeerde en aantrekkelijke uitstraling!

3. Permanent voor een high & tight look – herenkapseltrends voor kort haar

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Ja, jongens, de ‘top’ permanent is terug! En voor degenen onder u die niet weten hoe het werkt: het is een chemische behandeling die permanente krullen in steil haar brengt. De permanent gaat mee totdat al je gepermanent haar is afgeknipt. Het maakt het haar gemakkelijker te stylen met slechts een diffuser en is de beste manier om body en volume in fijn, steil haar te krijgen! Twee witblonde lijnen geven deze jonge, ‘brutale’ look een individuele uitstraling aan de zijkanten.

4. Shaggy voorwaarts gestyled – herenkapseltrends voor kort haar

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

De ruige look gaat dit jaar de haarstyling van mannen overnemen. Het is perfect om interessant volume en textuur toe te voegen, zonder een permanent te hebben. Ruige snitten werken het beste bij dik haar. En ze geven een fantastisch contrast met een fade over een kale fade aan de zijkanten en achterkant. De warrige look en een klein beetje haar over het voorhoofd verzachten de lijn en houden de stijl ontspannen.

5. Topvlechten met wit detail en korte paardenstaart

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Deze man projecteert het beeld van een serieus type dat buitengewoon netjes en goed verzorgd is. De bovenste vlechten houden het haar de hele dag op hun plaats, dus u hoeft niet steeds uw uiterlijk te controleren. En de twee witte stoffen strengen geweven in parallelle vlechten voegen een asymmetrische decoratie toe die mooi contrasteert met het zwarte haar van het model. Vervaagde zijkanten lopen door naar beneden om te verbinden met een precies gesneden volle baard en tash om een ​​sterke look af te maken!

6. Korte top met textuur en precieze lijnen van de slapen en baard

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Als u een bril draagt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kapsel en baardstijl hieraan complementair zijn. U wilt bijvoorbeeld niet zoveel dat uw gezicht verborgen lijkt te zijn. En dit kapsel is een geweldige manier om de juiste balans te vinden. Het bovenste haar is halflang en eenvoudig gestyled, met een netjes gevormde haarlijn op de slapen voor extra modieuze flair. En met de bril die het middengezicht domineert, maken een lichte baard en snor een geweldige nieuwe look compleet!

7. Plat voorwaarts gestileerd herenkapsel met baard

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Als je fijn tot halflang haar hebt dat je niet urenlang wilt stylen, probeer dan deze nieuwe look. Het hoeft alleen maar naar voren te worden gekamd na het wassen en met de vingers te woelen om textuur toe te voegen. Een pony zal de aandacht op uw ogen vestigen en de lage kantvervaging verzacht het algehele kapsel. De losgekoppelde baard is geknipt met sterke hoeken langs de kaaklijn, met een gladgeschoren nek.

8. Haak krullen aan gepermanente mannelijke kapsels

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Dit is een trendsettend gepermanent kapsel, met ongebruikelijke pin-curl en hook-krullen. De warrige krullen creëren een fantastische textuur en een ruige look, vooral voor mannen met medium tot fijn haartype. De lage fade zorgt voor een duidelijke kale lijn rond de oren en brandwonden aan de zijkant. En een lichte baard en snor maken een high fashion nieuwe look af!

9. Gevarieerde texturen op steil zwart haar voor mannen

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Dit is een geweldig idee voor dik haar dat gesneden lagen kan aannemen en veel natuurlijk volume heeft. Gesneden lagen knippen dik haar in verticale lagen, met een taps toelopende punt. En dat is wat de fantastische driehoekige textuur rond de kruin en het bovenste gedeelte creëert. Een creatief contrast in een gestrekte pony verandert de beweging in de richting van de ogen. En de kale vervaging geeft een strakke rug en gezicht.

10. Twee zeer verzorgde herenkapsels met blonde balayage

Mannen kapseltrends voor kort haar - Mannen korte haarstijlen
Credit

Afbeelding A laat zien hoe je een middelhoog voorhoofd flatteert met een gebogen kuif die lengte aan het gezicht geeft. De colorist heeft subtiel balayaged vakkundig gestileerde rondingen met blonde accenten – waardoor de beweging en textuur worden benadrukt. Afbeelding B toont het haar met een langere, asymmetrische pony die naar beneden is gedrapeerd om de bruine ogen van het model te omlijsten. De hoogte is er nog steeds boven het voorhoofd en opnieuw krijg je een aantrekkelijke nadruk op de textuur en vorm met een vleugje blond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *