Categories
Uncategorized

10 geweldige lange tot korte kapsels – voor en na

En het is niet overdreven om te zeggen dat het beeld hierin verandert lange tot korte make-overkapsels is verbazingwekkend! Omdat ze er allemaal stijlvoller en modieuzer uitzien. Soms moeten we veranderen van een ‘meisjesachtig’ imago om serieus genomen te worden op het werk. En de lang tot kort make-over kapsel is een geweldige manier om meer respect te krijgen als een intelligente, moderne vrouw!

1. Beige-blonde ombré lange bob – verbazingwekkende lange tot korte kapsels – voor en na

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Heerlijk lang haar in de ‘voor’-foto doet niets speciaals om aangename gelaatstrekken te benadrukken. En haar dat recht en plat over je borst hangt, kan de lijn van je figuur ruïneren en je bezittingen verbergen. Maar de lange bobsnit heeft veel beweging en ‘swing’ erover, wat suggereert dat je een persoon bent met energie en stijl. De blonde ombré die naar boven is bewogen om het gezicht te omlijsten, is flatterend, en een zijdeel kan veel interesse toevoegen aan een eenvoudig kapsel, met veel natuurlijker volume!

2. Flauwblond schakelde over op dramatische asymmetrische bob – verbazingwekkende lange tot korte haarsnitten voor en na

Lange tot korte kapsels voor en na - Ideeën voor korte haarstijlen voor vrouwen
Credit

Haar is absoluut de bekroning van veel vrouwen en mannen, maar tegenwoordig betekent dat niet alleen lang en plat liggen. Als je individualiteit en een originele kijk op de wereld wilt uitstralen, kies dan voor een make-over als deze! Als ik een stoere manager voor mijn bedrijf zou moeten kiezen, zou ik instinctief voor het ‘na’-model gaan dat eruitziet alsof ze weet wat ze wil en ervoor zorgt om een ​​sterk, stijlvol en modern imago uit te stralen! De asymmetrische korte bob past bij haar gezicht en de dramatische donkere en lichte balayage suggereert een gewaagde persoonlijkheid!

3. Gedempte koperen make-over – geweldige lange tot korte kapsels – voor en na

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Ooit in dit stadium bevonden? Geen specifieke stijl en misschien te fijn om een succesvol lang, steil kapsel. De mooie natuurlijke kastanjebruine tint van het haar van het model verdient een sterke, eenvoudige stijl om het te laten zien. En dat is precies wat de slimme stylist heeft gedaan. De voorwaarts gestileerde korte bob pronkt zowel met haar haarkleur als met haar gezicht. Met een schattige peek-a-boo lange pony die interesse toevoegt aan de lange kant.

4. Stijl toevoegen aan een vormloos blond kapsel – verbazingwekkende lange tot korte haarsnitten – voor en na

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Deze transformatie benadrukt de wonderen die een goede stylist kan bereiken! Het is hetzelfde mooie model op beide foto’s, maar zou je ze kunnen uitzoeken als dezelfde persoon? De stylist heeft het volume verder naar boven verplaatst om de ogen te benadrukken. En minder volume rond de kin zorgt ervoor dat de kin er slank en aantrekkelijk uitziet. Eindelijk, een ‘warme’ tint asblond tilt de hele fantastische look op van frumpy naar ultra-trendy!

5. Lang haar tot kort geknipt dat zorgt voor een jongere look

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Je hebt misschien een mooi gezicht en heerlijk lang haar, maar heb je ‘stijl’! ‘Stijl’ is een van de meest opvallende dingen die we registreren als we nieuwe mensen ontmoeten. En hoe stijlvoller het individu, hoe aantrekkelijker en jonger, ze lijken ons! Dus in dit geval, door het lange haar af te knippen en het te vervangen door een gezichtskader, laat de lange pixiesnit dit model er jonger, energieker en moderner uitzien!

6. Van middendeel tot zijgevechte pony op asymmetrische korte bob

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Deze ombré wordt geelachtig oranje. En er zijn geen lagen gesneden om delen van het gezicht te markeren. De look is dus vrij eenvoudig en heeft geen speciale stijlkenmerken. Maar met een lange, opzij vallende pony die een diagonale lijn over het gezicht creëert, krijg je minder voorhoofd en meer nadruk op de ogen, jukbeenderen en lippen. De zeer trendy lichtbruine en beige-blonde balayage voegt een vleugje stijl toe aan een toch al modieuze snit!

7. Buitenmeisje tot chique cocktailparty

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

We moeten allemaal een beslissing nemen over welk beeld we willen projecteren. En als u een verfijnd beeld wilt om u verder te helpen in het leven, dan is dit hoe u dat moet doen. Waar u ook werkt, als u goede werkpromoties wilt, een korte, chique lange pixie is een grote troef. Want met een trendy kapsel zie je er altijd uit als een modern-denker!

8. Medium gedempte koperkleur in een kinlengte bob

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Als je haar van nature een mooie tint heeft zoals deze gedempte kastanjebruine kleur, is het erg verleidelijk om het gewoon lang te laten groeien en de kleur te laten bewonderen! Maar er komt een tijd in het leven van de meeste vrouwen dat ze modieuzer en een beetje individueler willen zijn. En de eenvoudige en gemakkelijk te beheren stijl in deze make-over is de perfecte manier om dat te bereiken. De kortere lengte past bij haar gezicht en pronkt met haar nek en decolleté!

9. Vergelende ombré tot zacht beige golvende lange bob

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Mode verandert tegenwoordig met een ongelooflijke snelheid, en je kunt het negeren, of stijlvol blijven en opgemerkt worden! Er is niets minder aantrekkelijk dan de blonde van vorig jaar die er vergeeld uitziet. De lange bob, dat een paar centimeter onder de kin eindigt, laat zien dat je een trendsetter bent, geen volgeling. Deze make-over omvat een fantastische kleurverbetering tot zachte, beige-blonde tint met warme tinten, dat is veel natuurlijker en chique dan de ‘voor’-afbeelding!

10. Dik zwart lang haar wordt een verfijnd, edgy kort kapsel

Lange tot korte kapsels voor en na - Idee voor kort kapsel voor vrouwen
Credit

Stel je voor dat dit twee verschillende jonge vrouwen waren. Hoe zou je hun persoonlijkheidstypes raden? Het langharige model vindt het waarschijnlijk zo moeilijk om met haar lange, dikke, krullende haar om te gaan dat ze het gewoon willens en wetens laat groeien. Maar de andere foto projecteert een heel bijzonder beeld en suggereert een intelligente, moderne en goed opgeleide vrouw met veel stijl! Het ene model ziet er wat ongeorganiseerd uit, maar het ‘andere’ model ziet er zelfverzekerd en capabel uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *