Categories
Uncategorized

10 eenvoudige kapsels voor gymnastiekoefeningen

Bij gymnastiekoefeningen wordt meestal een perfect kapsel gebruikt dat uit het gezicht blijft en tijdens de training geen onderbreking kan veroorzaken. Daarom moet u speciale aandacht besteden aan het haar, omdat u zich hierdoor meer ontspannen voelt, obstakels vermijdt, blessures voorkomt en beter oefent. Het draagt ​​ook bij aan een professionelere en verzorgde uitstraling van de gymnast.

Meestal heb je misschien een snel kapsel nodig om te oefenen en heb je misschien geen creatieve ideeën meer. Daarom kijken we naar tien gemakkelijke, handige en schattige kapsels voor gymoefeningen.

1. Franse vlechten

Granny Silver / Grey Hair Colour Ideas: Cloudy Silver French Braid
@jaywesleyolson

Franse vlecht houdt in dat je je haar in twee delen scheidt en vervolgens elke sectie een voor een vlecht. De vlechten worden gedaan door het haar in drie delen te splitsen en het een voor een uitwisselbaar te maken. Nadat je de vlechten hebt gemaakt, kun je aan het uiteinde een elastiek aanbrengen om het op zijn plaats te houden.

2. Rommelig broodje

Dit is een gemakkelijk kapsel om te doen. Je moet je haar bij elkaar halen om een ​​losse paardenstaart te maken die hoog of laag kan zijn. Draai vervolgens de paardenstaart tot een knot en zet vast met spelden en elastiek. Dit kapsel wordt zelfs gedaan zonder het haar te kammen. Bezoek deze website voor meer schattige en gemakkelijke gymnastiekkapsels.

3. Gladde broodjes

manieren om je knot bij te werken
Foto door @ jesshunt2 / Instagram

Dit ballerinakapsel wordt gedaan door het haar in een strakke paardenstaart te maken en het in een knot te wikkelen. Zorg ervoor dat u pinnen gebruikt om de knot tijdens het oefenen op zijn plaats te houden.

4. Gevlochten Space Bun

Deel je haar in twee gelijke delen en vlecht beide tot de achterkant van het hoofd. Maak vervolgens beide vlechten afzonderlijk vast met een elastiek en maak een knot op beide secties, zet ze vast met pinnen.

5. Afro-look

Turnsters met dik haar kunnen een elastiek of een touwtje gebruiken om hun haar bij elkaar te houden in een afro-stijl.

6. Gevlochten broodje

23 Prachtige Nederlandse vlechtkapsels dubbele Nederlandse vlecht ondersteboven broodjes
Fotocredits: @ n.starck / Instagram

Doe je haar in een hoge paardenstaart en verdeel het in twee delen. Vlecht nu het ene deel en draai het andere tot een knot. Wikkel vervolgens de vlecht om het broodje.

7. Gevlochten laag broodje

Deze stijl omvat het maken van een lage paardenstaart, deze vlechten en de vlecht in een knot aan de achterkant van het hoofd wikkelen.

8. Ballerina varkensstaartbroodje

Maak een scheiding in het midden van het haar en maak twee zeer hoge staartjes. Maak met één sectie strakke vlechten en zet ze aan het uiteinde vast met een elastiek. Vervolgens wikkel je de vlecht naar binnen naar het midden van de vlechten om een ​​knot te maken. Zet het broodje vast onder de vlechten met pinnen. Breng hetzelfde aan op de andere sectie en zorg ervoor dat ze symmetrisch zijn.

9. Vlecht in paardenstaart of knot

23 Prachtige Nederlandse vlechtkapsels ondersteboven Nederlandse vlecht
Fotocredits: @ taylor_lamb_hair / Instagram

Bij dit kapsel wordt van een Nederlandse haarvlecht een paardenstaart of knot gemaakt. Deel eerst je haar in drie delen en maak vervolgens een Nederlandse vlecht vanaf het begin tot het midden van het haar. Borstel nu de rest van het haar samen en maak een paardenstaart. Je kunt er ook voor kiezen om er een knot van te maken als je niet wilt dat je haar ronddraait.

10. Warrior-vlechten

Doe je haar in een hoge paardenstaart, vlecht de paardenstaart tot het midden van het haar en doe er een elastiek op.

Gevolgtrekking

Kapsels zijn een essentieel onderdeel van gymnastiek. Daarom is het erg belangrijk om een ​​goede stijl te dragen die je niet stoort tijdens het oefenen. Hierboven staan ​​tien mooie haardos die gemakkelijk te doen zijn en in een oogwenk kunnen worden gestyled. De kapsels voldoen ook aan de gymnastiekregels en bieden weinig tot geen hinder tijdens het oefenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *