Categories
Uncategorized

10 Easy Pixie-kapsels voor vrouwen – rechte kapsels voor kort haar 2020

Gemakkelijke pixie-kapsels voor vrouwen die van de laatste trends houden, zijn dit seizoen een van de meest populaire looks. Ze zijn zowel praktisch als aantrekkelijk, dus waarom zou je tijd en geld verspillen aan ingewikkelde kapsels, als je er de hele dag goed uit kunt zien – elke dag met deze modieuze looks!

1. Gitzwarte pixie met een vleugje blauw – gemakkelijke pixiekapsels voor vrouwen

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Dik zwart haar moet worden geknipt door een gespecialiseerde stylist die de noodzaak begrijpt om het haar in model te brengen. Maar dat betekent niet dat je een strikt gevormde geometrische snit moet kiezen. Dit lang pixie kapsel heeft gesneden lagen die eindigen in zorgvuldig taps toelopende punten, zodat ze na het wassen op hun plaats vallen. Lange pony’s zijn gescheiden om het voorhoofd te laten zien en het gezicht niet te overweldigen. En een wazig zijdeel, plus haar dat nonchalant achter een oor wordt geduwd, voegt asymmetrie en een ontspannen, jeugdig beeld toe!

2. Asblond, kort kapsel – gemakkelijke pixiekapsels voor vrouwen

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Dit high-fashion pixie-kapsel is een goede keuze als u de nadruk wilt leggen op uw mooie blauwe oogkleur en de aandacht wilt afleiden van een brede kaaklijn. De warrige hoogte bovenop voegt lengte toe aan het gezicht. En de lange pony heeft losse lokken om wat voorhoofd te laten zien en de lijn te verzachten. Er zijn drie fantastische kleuren in deze trend haarkleur ontwerp – wit, blauw en beige. Het volgt dus de laatste mode voor het mengen van koele en warme kleuren op een manier die naadloos aansluit!

3. Zacht middenblond – gemakkelijke pixiekapsels voor vrouwen

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Als je gemiddeld tot dik haar hebt, is dit een modieuze nieuwe make-overlook die niet al te edgy is. De stylist heeft het haar gelaagd om een ​​rond, overvloeiend volume te creëren vanuit een asymmetrisch zijdeel. En middellange, zijpunten gluren onder een zachte strook haar vandaan die net de bovenkant van het oor bedekt. De donkere wortels contrasteren zachtjes met de super aantrekkelijke goudblonde top. En er zijn veel fijne balayage-highlights voor extra textuur en beweging!

4. Edgy, zilverkleurig, naar voren gestyled kort kapsel – gemakkelijke pixiekapsels voor vrouwen

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Aan de andere kant is dit een edgy, high-fashion look die populair is bij jongere vrouwen. Het natuurlijke haar van het model is muisbruin zonder warme ondertonen en ze heeft een koele ondertoon. En dat betekent dit trendy zilver blonde haarkleur met een vleugje paarse toner is perfect voor haar natuurlijke kleur. Door de wortels lichtbruin te laten, ontstaat een zachter contrast. En een van nature verwaaide look heeft de stylist geïnspireerd om deze fantastische voorwaarts geveegde stijl te creëren!

5. Ultra-nette en gladde all-over witblonde haarstijl

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Dit prachtig wit kort pixiekapsel is er een die even geschikt is voor vrouwen van elke leeftijd. Het is vooral gemakkelijk te creëren bij volwassen vrouwen met van nature wit haar, die er graag chic en verzorgd uitzien. In combinatie met een blouse met knopen, straalt deze strakke look een beeld van efficiëntie uit dat indruk maakt op uw werkgever. Maar er is ook vrouwelijkheid in uw keuze aan mooie oorbellen. En na sluitingstijd kan deze pixie gegeleerd en gestyled worden met hoogte en trendy textuur!

6. Piekerig, bekken kort kapsel in bleek asblond

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Fijn of dunner wordend haar kan moeilijk te hanteren zijn als u geen geschikte stijl kiest. En deze schattige pixiesnit is een goed voorbeeld van hoe je het beste uit fijn haar kunt halen. Lange lagen behouden de oorspronkelijke dikte en kunnen naar voren worden gestyled, of gekruld, of een zijscheiding krijgen. Dus hoewel het haar kort is, kun je de look gemakkelijk veranderen. En wat is er makkelijker te stylen na het wassen dan dit naar voren gekamde, rechte snede?

7. Modieus licht asgrijs stekelig kort kapsel

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Dit verfijnd, grijsblond kort kapsel is perfect om glamour aan je look toe te voegen, zonder veel moeite. Er is een geweldig creatief contrast tussen de gladde, neerwaartse kanten en de winderige hoogte bovenaan. Een helder voorhoofd en een hoog volume voegen lengte toe aan een laag voorhoofd of een brede gezichtsvorm. En zoals je kunt zien, is het de perfecte stijl om te pronken met een glamoureuze make-upstijl en een egale teint. Voeg gewoon dramatische oorbellen toe en je bent in een recordtijd klaar voor elk evenement!

8. Lange zijgevechte pony wit op zwart haarwortel

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

9. Schattige goudblonde pony op kort haar

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Deze schattige look zit vol met interessante kleine wendingen om het flatterend en modieus te maken! De getextureerde pony is gescheiden om de lijn te verzachten. En ze stoppen net boven de wenkbrauwen om te pronken met een mooie blauwe oogkleur. Korte zijpunten zorgen voor een strakke look die past bij de aantrekkelijke 3-punts vorm in de nek. Er is een interessante textuur rond de kruin en vooral aan de zijkanten en bovenkant. Fijn haar naar voren kammen en een paar lokken definiëren is een gemakkelijke manier om een ​​flatterende hoogte en beweging toe te voegen aan een trendy, pixiesnit!

10. Midden asbeige shortcut met subtiele balayage

Leuke Easy Pixie-kapsels voor vrouwen - Kapsels voor kort haar
Credit

Met lange lagen die opzij over het hoofd zijn geveegd, heeft deze opwindende nieuwe look veel dynamische beweging! Het is geschikt voor medium tot fijne haartypes en de stylist heeft bovenop een hoogte gecreëerd met gescheiden, gedefinieerde lokken. En door de lokken te accentueren met een iets lichtere blonde tint, krijg je dat fantastische 3D-effect dat dikker haar suggereert. Beige, roze, goud en blond komen allemaal samen om een ​​super origineel te creëren haarkleur ontwerp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *